Vanavond is het zover: de Europese Super Cup

Schermafbeelding 2015-10-09 om 12.10.17Wie pakt de eerste internationale prijs van het nieuwe seizoen? Real Madrid treft dinsdagavond om 20:45 uur Europa League-winnaar Sevilla. Niet dat vage stadion in Monaco, maar het Lerkendalstadion te Noorwegen vormt het toneel van het duel om de Europese Supercup. Real Madrid en Sevilla FC staan tegenover elkaar in het duel om de Europese Supercup. Net als vorig jaar, toen Barcelona en Sevilla vochten voor de Europese titel, strijden weer twee Spaanse teams om de Cup.
Real zal het tegen Sevilla nog moeten doen zonder sterspeler Cristiano Ronaldo. De Portugees raakte in de finale van het EK geblesseerd en geniet bovendien nog van zijn vakantie. Op Fábio Coentrão na beschikt Real verder over een fitte selectie. Een selectie ook die in de voorbereiding op het nieuwe seizoen mooie resultaten boekte in de oefencampagne. In de International Champions Cup werd er gewonnen van respectievelijk Chelsea(3-2) en Bayern München(0-1). Real Madrid zal dit jaar vooral weer eens een gooi naar de titel willen doen. De Madrilenen zijn al sinds 2012 zonder landskampioenschap. De twee Champions League-overwinningen hebben de Madrileense honger naar prijzen de afgelopen jaren gestild, maar de titels van Barcelona en Atlético Madrid zullen Real Madrid niet lekker zitten.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.