Transfernieuws: Is er nog iemand die Bel Hassani ophaalt bij Heracles?

Schermafbeelding 2014-02-18 om 10.15.10Misschien is de uitschakeling in de voorronde van de Europa League toch ergens goed voor geweest… Ondanks interesse van diverse clubs speelt Illiass Bel Hassani nog altijd bij Heracles Almelo. En het is nog maar de vraag of de middenvelder überhaupt van club gaat veranderen voor de transferdeadline. Heracles is niet direct van plan om op elk bod op Bel Hassani in te gaan. “Er zijn een paar biedingen op Illiass gedaan door buitenlandse clubs, maar die zijn nog niet interessant genoeg voor ons”, vertelt algemeen directeur Nico-Jan Hoogmaaan VI. “Het balletje ligt nu dus bij de geïnteresseerde partijen.”

Bel Hassani speelt sinds 2013 voor Heracles. Hij had deze zomer gehoopt op een mooie Nederlandse club, zei hij eerder in de Volkskrant. “Ik ben teleurgesteld in de top van Nederland. Of laat ik zeggen dat ik het raar vind dat het slechts bij informeren blijft. Ik hoor bij de top-vijf, heb ik vorig seizoen bewezen.” Vanuit het buitenland zouden een club uit Italië en Turkije interesse wél hebben getoond.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.