Altijd al willen scoren als keeper

Het gaat niet goed met m’n voetbalelftal, 1 verloren, 1 gelijk en 7 verloren geloof ik. Laatst hadden we nog een beetje uitzicht op de gelijkmaker vlak voor tijd. Ik als keeper natuurlijk als een dolle naar voren gehold (huppelend met een omweg, m’n pet in de luicht werpend, rennend als een ware mafkees), hopende dat ik de bal erin knikte. Natuurlijk kwam die corner niet eens bij mij in de buurt, m’n kans op enige roem ooit ging voorbij. Maar mooi dat het die keeper van Heracles Almelo, Martin Pieckenhagen, wel lukte tegen AZ. In blessuretijd kopte hij de bal in de touwen achter Henk Timmer, 2-2 gelijk. Legendarisch toch? Hier een interview met de keeper in schitterend hakkelend Nederlands (Novum voor Zoomin.tv)! Foto Ed/AZ Fanpage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.