Nog op zoek naar een leuk vaderdagcadeau?

Volgende week zondag is het vaderdag. Ben je nog op zoek naar een leuk kadootje voor je ouweheer? Dan is ‘De Voetbalhel’ van Tom Bodde een absolute aanrader. Met een Europees Kampioenschap dat nu al, op de eerste speeldag, de gemoederen flink bezig houdt, is een voetbalboek natuurlijk een prima presentje. Trouwens… Ook het eerste boek van Bodde (Bier, Confetti en Staanplaatsen) is absoluut de moeite waard. In zijn boeken beschrijft de enthousiaste groundhopper uitgebreid zijn reizen naar voetbalwedstrijden in binnen- en buitenland.

Wedstrijden in oude, krakkemikkige stadionnetjes, maar ook duels in hypermoderne futuristische voetbaltempels. En zoals bij zoveel echte voetballiefhebbers, gaat de voorkeur van Bodde uit naar die eerste categorie. Persoonlijk vind ik dat ook de leukste hoofdstukken om te lezen, al heeft de schrijver allebei de boeken zijn lekker leesbare, vlotte schrijfstijl, die blijft boeien.

Leuke boeken om zelf te lezen, maar dus ook om cadeau te geven aan je (schoon)vader. Voor meer informatie over de boeken en de manier om ze te bestellen, kun je HIER terecht, op de site van Bodde.

Eén reactie op “Nog op zoek naar een leuk vaderdagcadeau?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.