Beste Sportboek 2013: ‘Avondje NAC’ van Sjoerd Mossou

Ik ben er zelf toevallig gisterochtend in begonnen en ik moet zeggen, de eerste hoofdstukken bevielen me al meteen goed. En dus zou het best wel eens terecht kunnen zijn dat ‘Avondje NAC’ van de journalist/columnist Sjoerd Mossou maandagavond in het Olympisch Stadion in Amsterdam de Publieksprijs voor het Beste Sportboek 2013 heeft gewonnen. Andere genomineerde boeken waren onder andere ‘Geen Genade’ van Thijs Slegers en ‘Gijp’  van Michel van Egmond. In 2011 won Mossou al eens de prestigieuze Hard Gras Prijs voor zijn columns in het AD.

Zoals gezegd: ik ben er net in begonnen: als ik het uit heb zal ik hier op de blog nog wel even weten of ook de rest van het boek me kon bekoren.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.