Voetbalboek GIJP genomineerd voor NS Publieksprijs

Ik weet niet of jullie een beetje boekenlezers zijn, maar de kans dat je als voetballiefhebber deze hebt gelezen is volgens mij wel aanwezig…De bestseller GIJP, het boek van voetbaljournalist Michel van Egmond over Rene van der Gijp, is genomineerd voor de NS Publieksprijs, de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek. Het winnende boek mag zich Boek van het Jaar noemen. In totaal zijn zes auteurs genomineerd. Behalve Michel van Egmond zijn dat Geert Mak met Reizen zonder John, Tommy Wieringa met Dit zijn de namen, Simone van der Vlugt met Aan niemand vertellen, Jan Brokken met De vergelding en Kris Verburgh met De voedselzandloper.

De stemperiode begon afgelopen zondag en loopt tot en met maandag 14 oktober 2013. De winnaar wordt een dag later bekendgemaakt tijdens het tv-programma De Wereld Draait Door. Vorig jaar won Tonio van A.F.Th. van der Heijden de NS Publieksprijs. Als je wilt stemmen op GIJP (of één van de andere boeken), dan kan dat via deze link.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.