Het waargebeurde verhaal van een ‘Undercover Hooligan’

De prijsvraag is inmiddels voorbij, maar natuurlijk is er nog steeds de mogelijkheid om in het bezit te komen van het boek Undercover Hooligan. Dit boek bevat het waargebeurde verhaal van voormalig politieagent James Bannon. Hij doet letterlijk een boekje open over de periode waarin hij undercover ging bij de hooligans en infiltreerde binnen de Millwall Bushwackers, één van de meest gevreesde hooligangroepen die Engeland ooit heeft gekend.

Niet gewonnen bij de prijsvraag? Geen nood: je kunt Undercover Hooligan hier bestellen.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.