Voetbal op televisie: toch maar even kijken!

Nou, dat wordt toch maar even kijken naar Tien vanavond… Bij gebrek aan Eredivisievoetbal zendt die zender namelijk beelden uit van de diverse kwalificatiewedstrijden voor het EK. Eén van de hoogtepunten uit de uitzending zal ongetwijfeld het duel tussen Denemarken en Zweden zijn. Tenminste, als je het scoreverloop bekijkt: Zweden nam razendsnel een 3-0 voorsprong, waarna de Denen een geweldige inhaalrace inzetten die tot 3-3 leidde. Vervolgens werd de Deen Poulsen in de 88ste minuut van het veld gestuurd

nadat hij Markus Rosenberg een klap had gegeven. De penalty die hierbij ook werd gegeven is echter nooit genomen, omdat de Duitse arbiter Fandel de wedstrijd staakte toen een woeste fan van de Denen hem belaagde. Deense spelers wisten de doorgedraaide supporter nog net op tijd tegen te houden.
Dit resulteerde in een definitieve staking. Het lijkt erop dat Zweden van de UEFA een reglementaire 3-0 overwinning toegekend krijgen, al moet de Europese voetbalbond dat nog officieel bepalen. Met zo'n uitslag zou Zweden koploper zijn en kunnen de Denen plaatsing voor het EK zo'n beetje op hun buik schrijven…

Eén reactie op “Voetbal op televisie: toch maar even kijken!

  1. Rosenberg The Best

    tsj belachelijk!! ze moeten van rosenberg afblijven!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.