Filmpje: De Scorpion-Kick van René Higuita

René Higuita… Een keeper die regelmatig scoorde. Geweldige reddingen, enorme blunders, een vriendschap met Diego Armando Maradona, positief bevonden op het gebruik van cocaïne, een gevangenisstraf wegens betrokkenheid bij ontvoering…

Nou, ook de mensen die niet zo één-twee-drie wisten wie Higuita was, zullen nu wel doorhebben dat het in ieder geval geen saaie keeper was. En hij gaat het weer proberen! Higuita (41) heeft namelijk deze week een eenjarig contract getekend bij Guaros de Lara in Venezuela. Benieuwd of hij daar zijn Scorpion Kick weer eens gaat proberen… Ik denk het bijna wel. Als je het al op een volgepakt Wembley durft… (zie filmpje)

3 reacties op “Filmpje: De Scorpion-Kick van René Higuita

 1. Koning

  koooooooning! wat een kooooooooooning!

    /   Beantwoorden  / 
 2. jeroen

  geweldig

    /   Beantwoorden  / 
 3. Mark

  zeker mooi.
  maar dit heeft Ken Leemans een verdediger ook een keer gedaan in de rust toen die even met een Roda speler even een balletje ging trappen ( in de bekerwedstrijd tegen Ajax toen Huntelaar die geweldige omhaal maakte )

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.