Confederations Cup: vuvuzela: kleretoeters!!!

Grappig… Wie je ook spreekt over het toernooi om de Confederations Cup, bijna iedereen begint meteen over het stadiongeluid. Het constante toetergeluid van de vuvuzela’s is ook echt om he-le-maal geflipt van te worden. Zeker als je niet met volledige concentratie naar een wedstrijd zit te kijken maar het voetbal meer op de achtergrond aan hebt staan is het storend. En wij in Nederland zijn echt niet de enige mensen die het is opgevalen, want er gaan al stemmen op om de Vuvuzela volgend jaar tijdens het WK uit de WK-stadions te weren…

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

8 reacties op “Confederations Cup: vuvuzela: kleretoeters!!!

 1. Peter

  Als ze nu eens die domme hooligans uit de stadions weren zou het een stuk gezelliger worden.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Roel

  Ik woon in Mozambique, naast Zuid-Afrika dus, en de vuvuzela is hier gewoon gebruikel voor elke voetbalfan. Op wedstrijddag begint het al s’ochtends vroeg. Een herrie is het zeker maar het hoort wel helemaal bij het voebal in (zuidelijk) Afrika. Als je dat verbiedt kan de sfeer wel eens een stuk minder worden. Oordopjes aanschaffen is makkelijker denk ik.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Niels

   Dat er veel getoeterd wordt is niet het grootste probleem, wat het zo erg maakt is het irritante geluid dat de vuvuzela maakt. Kunnen ze geen toeters maken die minder zeurderig klinken?

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    ‘net wedstryd geprobeert te volgen ,echt dat was niet mogelijk zelfs de reporter had t over de terreur van de vuvuzela !!!
    stelletje adhders!!!!inslikken dat achterlijke apparaat !!!!heeft niks met cultuur te maken .wi dit gaat vergelijken met onze trommels ed moet eens heel goed nadenken !

      /   Beantwoorden  / 
  2. lanny

   jij noemt die toeters sfeer??
   sorry hoor ik noem dat een aanslag op je zenuwen er straalt totaal geen voetbalsfeer vanaf dus ik hoop met de wk verboden anders zeker een paar kijkers minder

     /   Beantwoorden  / 
 3. vuvuzela

  ja wordt er egt helemaal gek van. Kunnen die mensen niet zingen?
  En als ze zonodig die toeters moeten hebben laat ze dan svp een goed geluid maken en niet dat gruwelijk irritanten gekrijs. De spelers hebben er ook last van heb ik van veel mensen gehoort zelfs de Zuid-Afrikanen zelf.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Snowqeen

  Tradities zijn altijd leuk en goed om in stand te houden maar eerlijk gezegd kreeg ik de neiging om te gaan zappen puur vanwege het irritante gezoem…

    /   Beantwoorden  / 
 5. twan

  Het is gewoon Kat met een U ( kut ) dus !!!!
  En inderdaad ,,, een paar kijkers minder met het WK !!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.