Afscheid David Beckham nabij

Het afscheid van David Beckham als Engels international zit er aan te komen… De middenvelder komt niet meer voor in de toekomstplannen van bondscoach Fabio Capello. Beckham krijgt waarschijnlijk alleen nog één keer een uitnodiging voor een interland, om afscheid te nemen van de nationale ploeg. Capello bouwt na het WK aan een nieuwe Engelse ploeg waarin geen plaats meer lijkt voor de 35-jarige routinier (115 interlands).

David is een fantastische speler, maar ik denk dat we nieuwe spelers nodig hebben voor de toekomst’, aldus de Italiaanse bondscoach. Ik hoop dat, als hij fit is, we nog een wedstrijd kunnen spelen hier op Wembley om hem uit te zwaaien’. Beckham kon niet mee doen aan het afgelopen WK omdat hij een achillespeesblessure had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.