FC Bayern Munchen laat langs Real Madrid

Volkomen verdiend is Bayern Munchen er vanavond in geslaagd de eerste halve finale-ontmoeting tegen Real Madrid te winnen. Natuurlijk was het weer eens Mario Gomes die (vlak voor tijd) de winnende treffer binnen werkte. Arjen Robben speelde de hele wedstrijd, zeker niet slecht, maar ook niet heel opvallend. Real Madrid deed niet al teveel inspanningen en mocht van geluk spreken dat het de wedstrijd met elf spelers kon afsluiten. Scheidsrechter Howard Webb (hmm… waar kennen we die ook alweer van…) hield de rode kaart namelijk op zak, terwijl hij er toch zomaar een paar had kunnen uitdelen aan Real-spelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.