Hilarisch EK-filmpje: Oekraïnse verslaggeefster en Oranjefans

Misschien heb je hem gisteren al ergens langs zien komen op televisie of internet, maar zelfs als je het filmpje hieronder al een paar keer gezien hebt, dan blijft het grappig. En als je het nog niet gezien hebt? Dan moet je zeker even kijken!

5 reacties op “Hilarisch EK-filmpje: Oekraïnse verslaggeefster en Oranjefans

 1. Brian

  Hilarisch ?

  Schaam me weer kapot zelf een Nederlander te zijn.
  Wat een dom kut folk !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul

   wij zijn geen nederlanders meer,wij zijn europeanen geworden,wij worden in de toekomst geregeerd door de nieuwe Hitler van Brussel.Dat is om dat deze interim regering dat zo graag wil.Zeg maar dag met onze belasting centjes

     /   Beantwoorden  / 
 2. Paul

  Spanje zit gewoon in een speeltuin te voetballen,,,,doen de Spaanse Banken ook

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Ik heb gezien dat Spanje weer heel veel getrouwde voetballers heeft die getrouwd zijn met een vrouw.Daarom noemt men een elftal ook als het goed gaat een HOMOGEENELFTAL.Maar God wist het wel dat de eerste mensen op aarde Homo en Pot waren,dat is het geheim van God.DE EERSTE TWEE MENSEN OP AARDE WAREN HOMO EN POT DAT IS HET GEHEIM VAN GOD-

    /   Beantwoorden  / 
 4. Paul

  de mensheid weet niet dat er Water uit de Kraan komt,,,,,,,,,,,,,ze zien alleen maar dat er water uit de kraan komt

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.