EK: Eindelijk weer live voetbal op televisie!!!

Het is allemaal wel leuk en aardig, van die rustdagen op het EK, en natuurlijk is het noodzakelijk voor de spelers. Maar ik moet toch wel zeggen dat ik blij ben dat er vanavond weer gewoon een lekkere pot voetbal op het programma staat. Spanje – Portugal. Spanje is favoriet, maar het zou mij helemaal niets verbazen als ze het vanavond heel moeilijk krijgen, tegen de buurman. Cristiano Ronaldo zal er meer dan ooit op gebrand zijn om te schitteren, en als hij net zo speelt als bij vlagen tegen het Nederlands Elftal, dan gaan de Spaanse spelers (die hem voor een groot deel natuurlijk kennen uit de Primera Division) er nog een taaie kluif aan hebben om de finale te bereiken.

Vanavond 20.45 uur, live op Nederland 1: Spanje – Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.