Vanavond: Spanje – Italië op het EK -21: voor wie ben jij?

Vanavond is het zover: de finale van het EK -21 in Israël. En waar we natuurlijk met z’n allen hadden gehoopt dat Jong Oranje in actie zou komen, is het Italië dat het in die finale mag opnemen tegen favoriet Spanje. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar waar ik de afgelopen jaren eigenlijk een beetje Spanje/Barcelona-moe begon te worden, hoop ik toch echt dat Spanje z’n favorietenrol vanavond waar kan maken. Want oef, wat heb ik me lopen ergeren aan die Italianen, tijdens de slotfase van de halve finale die ze tegen het Jong Oranje van Cor Pot speelden. Tijdrekken, vragen om kaarten, blessures simuleren en zelfs een Nederlands Elftal-speler (ik geloof Depay) uitlachen na een gemiste kans in de slotfase.

Het zal allemaal ongetwijfeld heel professioneel zijn en uiteindelijk staan zij wél in de finale en Jong Oranje niet, maar bah… wat een irritant gedrag. En dan achteraf ook nog een beetje de grote helden uit lopen hangen, terwijl ze amper over de middenlijn geweest zijn.Dus wat mij betreft is het vanavond:  VAMOS ESPANA! (en zeker niet forza Italia)

Ook laten weten waar je vanavond op hoopt? Dat kan bij de reacties onder dit bericht en bij de poll, rechtsonder op de pagina.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.