LIVE AFRIKA CUP: Algerije – Zuid-Afrika:

Ondanks de ietwat merkwaardige manier waarop het in beeld werd gebracht (amper herhalingen, ook niet van één van de goals, vrijwel alleen maar beelden van de overzichtscamera), heb ik eerder vanavond met veel plezier naar Ghana – Senegal gekeken. Sfeer op de tribunes, vliegende tackles, een schitterende omhaal die bijna binnenviel en een terechte overwinning voor Senegal in de laatste tien secondes van de blessuretijd. Zeer vermakelijk!

En er staat nog een wedstrijd op het programma, ook live te zien op Eurosport. Over enkele ogenblikken begint namelijk Algerije – Zuid-Afrika.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.