Real Madrid – FC Barcelona: straks live!

Nog een paar uurtjes, dan is het zover: een van de wedstrijden in het seizoen waar voetbalsupporters over de hele wereld zich op verheugen: El Clasico! De competitiewedstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona is vandaag live te zien bij Ziggo Sport, het nieuwe sportkanaal van kabelaar Ziggo waarop veel live sportevenementen live te zien zijn.

De wedstrijd in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid begint om 18.15 uur. De voorbeschouwing op Ziggo Sport begint om 17.00 uur. In de voorbeschouwing ontvangt Jack van Gelder onder andere de analisten Youri Mulder en Jan Boskamp. In Madrid beschouwen Emile Schelvis en Guus Hiddink de wedstrijd voor. Het commentaar tijdens de wedstrijd is in handen van Sierd de Vos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.