Opmerkelijk… Messi-cocaïnevondst in New York

Raar bericht… Anders dan sommige andere Argentijnse supervoetballers uit het verleden, is Lionel Messi niet echt een speler die je koppelt aan drugsgebruik. Toch zijn in New York twee mannen opgepakt die in het bezit waren van een grote hoeveelheid cocaïne. De drugs die de politie vond, waren verpakt in grote blokken, met de naam van de Argentijnse stervoetballer. Gelukkig heeft de aanvaller van FC Barcelona er niets mee te maken. Volgens de Amerikaanse politie bedraagt de straatwaarde van de drugsvangst liefst 2,8 miljoen euro. Toch blijft het vaag: waarom niet de naam van Maradona op die blokken zetten, dat lijkt toepasselijker…

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.