Lovende woorden Fernando Torres voor Jeroen Zoet

PSV streed voor wat het waard was tegen Atlético, maar kwam alsnog niet langs de Spanjaarden na twee keer 0-0 en een strafschoppenreeks. Jeroen Zoet hield zijn team dinsdagavond nog wel lang in de wedstrijd, maar wist geen penalty te keren en stond zo na afloop met lege handen. Fernando Torres vond hem geweldig keepen. “Je moet PSV echt credits geven voor wat ze hebben laten zien. Ze hebben hun niveau echt verhoogd, we vonden het heel moeilijk om kansen te creëren. Hun keeper was gewoon de allerbeste van allemaal”, sprak de ervaren spits na afloop complimenteus. “Meer was er ook niet meer, aan het eind van de eerste helft stopten ze met aanvallen en wij kregen ook niet langer de kansen die we wilden krijgen.”

Torres gaf na de doortocht naar de kwartfinales aan zowel blij als moe te zijn. “Er zijn nu weer minder ronden over en alles blijft goed gaan, ik ben ontspannen”, aldus El Niño.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.