Madjer-hakje bij FC Porto (met filmpje)

Ik kan er zo snel nog geen filmpje van vinden op internet, maar ik zag net een heel lekkere goal langskomen in de Champions League.  Bij FC Porto – Atletico Madrid wist  een speler de bal met de hak achter de keeper van de Spanjaarden te krijgen. Goed, ik weet dat er nog een paar zo ingingen, maar juist het feit dat het bij een wedstrijd van Porto gebeurde maakt dit hakje zo speciaal. Want waar moest ik (en waarschijnlijk iedere voetballiefhebber die er oud genoeg voor is) meteen aan denken? Natuurlijk: het hakdoelpunt van Madjer, in de Europacup I finale van 1987!

Kijk maar:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.