Medunjanin, de nieuwe Van Galen

Zelfs zonder Perez en Van Galen in de basis wist AZ te winnen van Feyenoord. Gebeurt wel vaker, zonder beide sterkhouders. Louis van Gaal op AZ.nl: ‘En dat is best een beetje gek, je kunt dan ook steeds minder spreken van een sterkste opstelling, maar je moet niet vergeten dat het team zonder Perez en Van Galen tegen relatief minder sterke tegenstanders heeft gespeeld.’ Ik wijt het vooral aan de langverwachte, maar inmiddels… Logo KNVB

niet meer gedachte doorbraak van Haris Medunjanin, de 21-jarige Bosnische asielzoeker. Hij laat meer en meer zien dat hij volgend jaar de opvolger is van het duo Van Galen/Perez op de 10. Laat hem spelen tegen PSV in de halve finale van de Fristicup, want een voetballer met een hockeybitje laten spelen (Perez heeft een gebroken wortel van een voortand) brengt natuurlijk ongeluk.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.