Guidetti: shirt aan, Feyenoordfans: shirt uit

Feyenoordsupporters hebben een plan bedacht om John Guidetti ervan te weerhouden om nog eens zijn shirt uit te trekken bij het vieren van een goal: In plaats van dat de Zweed zijn shirt uittrekt, willen de fans van de Rotterdamse club in hun blote bast gaan staan als hij scoort… Guidetti kan er wel om lachen, mocht hij op deze manier nog een paar keer herinnerd worden aan zijn schorsing na de domme rode kaart tegen RKC. (tweede geel na het uittrekken van zijn shirt, en dus een schorsing waardoor hij niet mee kon doen in de wedstrijd van Feyenoord een week later tegen PSV) ‘Een prima initiatief’, grijnsde Guidetti gisteren al, na de wedstrijd tegen Groningen, waarin hij niet wist te scoren voor de Rotterdammers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.