De situatie bij Feyenoord: Van Hanegem kan er niet meer tegen…

Het is geen geheim waar het hart van Willem van Hanegem ligt. De Kromme zal voor altijd gelinkt worden aan Feyenoord, de club waarmee hij als speler en trainer successen behaalde.  Van Hanegem baalt enorm van de seizoensstart van zijn ‘cluppie’ en ziet een duidelijk gebrek aan een scorende spits. “Feyenoord ligt uit de beker en staat vijftiende. En dat doet de echte Feyenoorders veel pijn. Ik hoop dat het elftal zich de komende weken zal oprichten, maar het gebrek aan scorend vermogen is schrijnend. Er had gewoon een vervanger van Graziano Pellè moeten worden aangetrokken”, aldus Van Hanegem tegen het Algemeen Dagblad. “En dat kulverhaal dat spelers van niveau niet meer naar de Eredivisie komen, ik kan er niet meer tegen.”

“Luis Suarez, Wilfried Bony en Alfred Finnbogason kozen in het recente verleden toch ook voor Nederland? En PEC Zwolle haalt met Tomas Necid gewoon een international van Tsjechië naar Nederland. Bovendien hoef je toch ook weer niet zo heel goed te zijn om in de Eredivisie een paar doelpunten te maken?”, vervolgt de oud-international. “Wat ik vind dat je Fred Rutten wél kunt verwijten is dat hij zich niet nog sterk heeft gemaakt voor een spits.”

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.