LIVE: Vitesse – Zwolle en Feyenoord – Heerenveen (play-offs)

Het is heerlijk weer, dus ik geef je geen ongelijk als je op deze eerste pinksterdag lekker buiten bent, maar als dat nou niet zo is, dan kun je natuurlijk ook vandaag kijken naar het nodige live voetbal op televisie. Op FOX Sports kun je nu al kijken naar Vitesse – PEC Zwolle, waar de thuisploeg diep in de eerste helft momenteel op een 1-0 voorsprong staat. En dat zou natuurlijk na de 1-2 in Zwolle donderdag ruim voldoende zijn om de finale van de play-offs om het laatste Europese ticket te bereiken.

Later vanmiddag, om het ongebruikelijke tijdstip van 15.30 uur staat in de Rotterdamse Kuip de terugwedstrijd uit die andere play-off-ontmoeting op het programma. Feyenoord mag dan in eigen huis gaan proberen om de 1-0 nederlaag in Friesland ongedaan te maken. Ook dat duel kun je natuurlijk rechtstreeks zijn op FOX Sports.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.