Goed nieuws voor Feyenoord

Goed nieuws voor Giovanni van Bronckhorst en Feyenoord: het herstel van Terence Kongolo verloopt vooralsnog volgens plan. De verdediger hoopt op 24 april weer fit te zijn. Op die dag speelt Feyenoord tegen FC Utrecht in de finale van de KNVB Beker. Dat meldt Voetbal International. Kongolo raakte op 13 maart dit jaar geblesseerd tijdens de competitiewedstrijd van Feyenoord op bezoek bij Vitesse (0-2). De verwachting was toen dat Kongolo tussen de vier en zes weken buitenspel zou staan.

Kongolo gaf eerder al aan dat hij er alles aan zal doen om er tijdens de bekerfinale bij te zijn. Kongolo mist naar alle waarschijnlijkheid de duels met Excelsior (thuis), FC Twente (uit), FC Groningen (thuis) en Heracles Almelo (uit).

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Eén reactie op “Goed nieuws voor Feyenoord

  1. fiml

    Zou fijn zijn als hij 24 april weer fit is

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.