Feyenoord bindt ook Vermeer aan zich

Na Karim El Ahmadi en Dirk Kuyt heeft Feyenoord opnieuw een ervaren kracht langer weten te binden. De club heeft met Kenneth Vermeer overeenstemming bereikt over een nieuw contract, dat loopt tot medio 2020. De vorige verbintenis van de 30-jarige doelman, die binnenkort zijn handtekening zal zetten onder de nieuwe overeenkomst, liep tot de zomer van 2018.

Vermeer kwam twee seizoenen geleden naar De Kuip en groeide direct uit tot een vaste waarde onder de lat. ‘Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Feyenoord’, zegt de goalie. ‘Dat gegeven, in combinatie met de sportieve ambities van de club, maakt dat ik hier graag langer wil blijven. De bekerwinst was mooi, maar als ploeg willen we meer successen behalen. Van die ploeg wil ik de komende jaren graag deel uitmaken.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.