Pot: ‘Italië is luizenploeg’, Mangia: ‘Italië speelde geweldig’

Hmmm… gevalletje ‘zoek-de-verschillen’ als je kijkt naar de reacties van de bondscoaches, anderhalve dag na de halve finale op het EK -21. Waar de meeste mensen in Nederland het waarschijnlijk eens zullen zijn met Cor Pot, zullen de de uitspraken van de Italiaanse trainer Devis Mangia denk ik de nodige wenkbrauwen doen fronsen…

Mangia:Italië speelde geweldig. We hadden het moeilijk tegen een ploeg met meer ervaring, maar we gaven niet op. Iedereen was briljant, werkte hard en de verdediging speelde een fantastische wedstrijd. We hebben gedurende het toernooi goed voetbal laten zien en nu toonden we aan dat we ook met moeilijke situaties om kunnen gaan.”

Doe mij dan maar de quote van Pot: ‘De teleurstelling is heel groot. Maar ik vind dat we met opgeheven hoofd kunnen vertrekken. We hebben vandaag goed voetbal gespeeld, maar waren niet scherp voor de goal’, aldus Pot tegen Eredivisie Live. ‘We hebben Italië gedwongen om naar achteren te lopen. Het is dan heel zuur dat we op z’n Italiaans verliezen. Het is een luizenploeg.’
 

 

 

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.