‘Kromkamp, lust je paella?’

Jantje Kromkamp van AZ – hij doet mij denken aan de polder, stamppot met klapstuk en trage rivieren die door… Never mind. De beste vent moet maar alvast gaan wennen aan paella Valenciana, de specialiteit van de Catalaanse stad. En goede vrienden worden met Patje Kluivert. De plaatselijke FC staat volgens de Spaanse sportkrant Marca namelijk op het punt de handtekening van de rechtsback (lateral zoals het zo mooi heet in het Spaans) te krijgen. Voorlopig kan hij dan wel in ons kikkerlandje blijven: Valencia is op trainingskamp in het wonderschone… Ermelo. Geen grap! Hij moet nog wel een uitgebreide medische keuring ondergaan vanwege de zware blessure die hij aan het einde van het seizoen opliep, meldt de krant.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.