Hahaha, WAT EEN DOMME LUL BEN IK! (klasse Jong Oranje!)

Ik doe het zelden, teksten schrijven terwijl ik voetbal aan het kijken ben, maar vandaag zat ik toch toevallig naast mijn computer televisie te kijken, dus ik dacht: laat ik tijdens de laatste paar minuten maar alvast een artikeltje schrijven voor op de blog, dan ben ik er zo na de wedstrijd lekker vlot bij… Kijk hieronder maar wat ik al had staan:

EINDE VERHAAL VOOR JONG ORANJE
Jammer voor de organisatie van het EK -21, die krijgt niet z'n gedroomde finaleplaats voor Jong Oranje. Dat zal zaterdag ongetwijfeld behoorlijk schelen in de publieke belangstelling, zowel in het stadion als voor de buis. Feit is dat het er vandaag gewoon niet in zat. Niet dat Jong Engeland zo goed was, maar de mannen van Foppe de Haan wisten gewoon niet de openingen te vinden in de Engelse defensie. Tsja, en dan wordt het erg lastig om de gelijkmaker aan te tekenen na de openingstreffer van Leroy Lita in de eerste helft. Grootste kans was eigenlijk nog die harde voorzet van Babel, waar net geen Nederlands been tegenaan gezet kon worden.

Hoe dan ook: Helaas pindakaas. Straks maar eens kijken hoe de junior-Belgen het er vanaf brengen tegen Jong Ser….. GOOOAAAALLL!!!

Tsja… wat er toen gebeurde is bekend: in de allerlaatste minuut scoorde Maceo Rigters die waanzinnige goal. En de penaltyserie… Oef! En die tekst hierboven… ach… Volgende keer ga ik wel weer gewoon lekker kijken ipv kijken en schrijven tegelijk!

Wie is dit toernooi trouwens volgens jou de beste speler van Jong Oranje? Breng je stem uit bij de poll (rechts op de pagina)

5 reacties op “Hahaha, WAT EEN DOMME LUL BEN IK! (klasse Jong Oranje!)

 1. Rein

  Wat een heerlijke zelfkritiek. :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. feyenoordinhethart

  @rein doe niet zo achterlijk joh.

    /   Beantwoorden  / 
 3. grobbekuiken

  In de wedstrijd tegen Engeland was mijns inziens Zuiverloon de beste man, maar over het geheel tot nu toe Drenthe!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Remi

  was echt vette wedstijd gisteren en ook die pingels echt chil.
  jong oranje in finale tegen servië :P

    /   Beantwoorden  / 
 5. AJAX NSF

  En wat vinden we van Babel? Slecht he?
  Zoals ik al meerdere malen hier geschreven heb.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.