Kuip wèl uitverkocht tegen Wales

Afgelopen weekend waren er nog de nodige lege plekken te zien in het stadion, maar het Nederlands elftal speelt zondagmiddag wèl in een uitverkochte Kuip als het de laatste oefenwedstrijd voor het EK afwerkt. De laatste kaartjes voor het duel tegen Wales gingen vanmiddag over de toonbank. Mensen die Oranje persé nog in actie willen zien voordat Marco van Basten en zijn mannen afreizen naar Zwitserland, hebben echter nog wel een kans!

Voor de vriendschappelijke interland van donderdag tegen Denemarken zijn namelijk nog wel tickets beschikbaar. Dit duel wordt in het Philips-stadion van Eindhoven afgewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.