Toto: net als vroeger via amateurclubs

Verstand van voetbal? Dan heb ik goed nieuws voor je. De KNVB en Stichting de Nationale Sporttotalisator gaan samenwerken, zodat amateurverenigingen – net als vroeger – via Toto geld voor de clubkas kunnen genereren. Voor elk lid van een amateurclub, die via toto.nl deelneemt, gaat een provisie van tien procent over de totale omzet rechtstreeks naar de clubkas. Daarnaast ontvangt de club voor elk deelnemend lid van de club eenmalig 4,50 euro. Clubs die willen deelnemen aan dit initiatief kunnen zich bij Toto aanmelden.

Op www.toto.nl is een filmpje te zien over de historie van Toto en de samenwerking met amateurclubs.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.