NOU YOLANTHE, NOU MAXIMA…

…HET WORDT NU WEL EEN KEERTJE TIJD DAT JULLIE ME HELPEN!
Ze lopen namelijk nog steeds, mijn Eurobet-weddenschappen, waarbij ik heb ingezet op de aanwezigheid van Prinses Maxima (met oranje sjaal) bij een wedstrijd van oranje en de charmante verschijning van Yolanthe Cabau van Kasbergen in een oranje jurkje (bijvoorbeeld een Bavaria Dutchydress…) op de tribune. Laat het dan vandaag maar gebeuren.

Trouwens, waarom kust Wesley Sneijder zijn ring nou niet na het scoren van een doelpunt op het WK? Wesley, als je dit nog leest voor de wedstrijd: maak er maar en paar en kus dan meteen je ring even, okee?

0 reacties op “NOU YOLANTHE, NOU MAXIMA…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.