Extra kaartjes voor wedstrijden Oranje op het EK!

Nog geen kaarten voor het Europees Kampioenschap? Dan heb ik goed nieuws voor je: voor de drie groepsduels van het Nederlands elftal op het EK voetbal zijn nog/weer toegangskaarten beschikbaar gekomen. De KNVB meldde vrijdag dat voor de duels in het stadion van Charkov in Oekraïne nog ongeveer 90 tickets te koop zijn. Oranje speelt in de poule tegen Denemarken (9 juni), Duitsland (13 juni) en Portugal (17 juni).Volgens de bond gaat het om kaartjes die de KNVB nog achter de hand had gehouden. ”Omdat we uit ervaring weten dat veel mensen op het laatste moment de kriebels krijgen en toch nog een kaartje willen kopen. Als wij ze nu niet verkopen, dan moeten we ze teruggeven aan de organisatie en dat doen we liever niet. We willen graag nog wat extra oranje in het stadion.”  Voor de groepsfase had Nederland ongeveer 6000 kaarten per wedstrijd gekregen. Die zijn uitverkocht.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Eén reactie op “Extra kaartjes voor wedstrijden Oranje op het EK!

  1. nick

    hopen dat we al in de groepsronde eruit liggen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.