Excelsior en Groningen doen goede zaken, Dordrecht doet zichzelf te kort

Zoooo… dat was een avondje play-off voetbal. Grootste winnaar van de avond lijkt Excelsior. De Kralingers wonnen thuis met 2-0 van RKC en vooral de manier waarop dat gebeurde, maakte indruk. De bezoekers kwamen geen moment in de wedstrijd en gingen kansloos ten onder tegen Excelsior, dat door de zege dichtbij promotie komt. Ook FC Dordrecht had vandaag een grotere stap richting Eredivisie kunnen zetten, maar de Schapenkoppen waren sterker, maar verspeelden op bezoek bij regiogenoot Sparta twee keer een voorsprong, waardoor ook de club uit Rotterdam West nog mag hopen op een stapje hogerop.

Bij de play-off-finale om het laatste Europese ticket vielen geen doelpunten te zien. AZ en FC Groningen hielden het in Alkmaar op 1-1 en achteraf waren beide ploegen gematigd tevreden. Alles is nog open voor de return, al zal met name Groningen zich stiekem gaan verheugen op Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.