Jong Oranje toch in de koker voor de play-offs

PFFFIIEEEUUUWWWW…. Jong Oranje is er toch bij tijdens de play-offwedstrijden voor het EK Onder-21. Maandagavond verloor het team van bondscoach Adrie Koster in Tilburg met 0-1 van Jong Slowakije, waar een gelijkspel voldoende was geweest om de play-offs te bereiken. Nederland was dientengevolge afhankelijk van wat de concurrentie zou doen. Dinsdagavond kwam het echter alsnog ‘goed’ voor Koster en zijn spelers. Jong IJsland, Jong Servië en Jong Oekraïne kwamen uit de bus als beste nummers twee en het vierde ticket in de play-offs was voor Jong Oranje. Jong Rusland had zes punten meer dan Nederland, maar die ploeg zat in een poule met zes landen. De zes punten die Rusland tegen die nummer zes behaalde, vielen af.

Vrijdag komt het team te weten wie de tegenstander zal zijn in de play-offs. In totaal hebben veertien landen de barrage bereikt en zeven daarvan gaan naar het EK Onder-21. Gastland Tsjechië is de achtste deelnemer.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.