Huntelaar passeert Bergkamp op Oranje-topscorerslijst

Klaas-Jan Huntelaar was met twee doelpunten tegen Letland belangrijk voor Oranje in de met 6-0 gewonnen wedstrijd tegen Letland. Door zijn twee doelpunten passeert de Hunter Dennis Bergkamp op de all-time topscorerslijst van Oranje. Huntelaar maakte tegen Letland zijn 37e en 38e doelpunt in zijn interlandloopbaan. Daarmee passeert hij Bergkamp en komt hij terecht de derde plaats op de topscorerslijst van Oranje, twee doelpunten achter Patrick Kluivert.

Huntelaar loopt nog elf doelpunten achter op de topscorer aller tijden van Oranje. Dat is namelijk Robin van Persie, die gisteren ook trefzeker was tegen Letland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.