KNVB BEKER; de loting voor de halve finales

Meest voor de hand liggend lijkt een finale tussen FC Twente en FC Groningen, waarbij een volksverhuizing gegarandeerd lijkt.  Trouwens, ook PEC Zwolle heeft natuurlijk vorig jaar bewezen dat het met een mooie grote blauwwitte stoet naar de Kuip komt als de finale wordt gehaald. Enige vreemde eend in de bijt is eerlijk gezegd Excelsior. Dit zouden bij een finale op een paar kilometer van hun thuisbasis spelen, maar het is maar de vraag hoeveel supporters de Kralingers zouden meenemen naar Rotterdam Zuid…

De halve finales:

FC Twente – PEC Zwolle       en       FC Groningen – Excelsior

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.