Puinzooi bij FC Twente …ontslag Schreuder is veel te duur door afkoopsom

Het zal niemand zijn ontgaan: het rommelt in Enschede, wat heet: het is eigenlijk één grote puinzooi bij FC Twente. En naast de schulden, punten aftrek en andere toestanden, is het spel ook nog eens tamelijk beroerd. En dus roept de aanhang dat er koppen moeten rollen. Alfred Schreuder en zijn staf zouden volgens een (groot) deel van de aanhang moeten vertrekken. Een ontslag kan de club zich echter helemaal niet permitteren. Toen Joop Munsterman de scepter nog zwaaide in Enschede kreeg Alfred Schreuder een contract voor een zeer lange tijd voorgeschoteld. Dit betekent dat de coach nog vier jaar vastligt.

Schreuder is naar verluidt geenszins van plan zelf de handdoek te werpen, en als er vanaf hogere hand een beslissing genomen wordt, dan gaat hier een afkoopsom (2 miljoen euro, red.) mee gepaard. En iets dergelijks kan Twente er natuurlijk helemaal niet bij hebben. Voorzitter Aldo van der Laan meldt: “Op het afkopen van contracten zitten we natuurlijk niet te wachten. Zoals ik eerder al heb gezegd: Alfred heeft nog een doorlopende verbintenis en we zien geen aanleiding om dat te veranderen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.