Wesley Sneijder mee met Oranje, maar meteen weg als de bevalling begint

Met de waslijst aan blessures kan bondscoach Danny Blind het eigenlijk niet gebruiken dat er nog een speler afhaakt in de selectie. Zeker niet een speler als Wesley Sneijder. Toch moet daar rekening mee worden gehouden. Sneijders vrouw Yolanthe is hoogzwanger. “Als de bevalling begint dan ben ik vertrokken”, liet Sneijder vandaag weten na de training van het Nederlands elftal. Hoewel Sneijder dus ieder moment weer vader zou kunnen worden, is hij er gewoon bij. “Natuurlijk is het spannend. Yolanthe stond erop dat ik ging, misschien had ik anders wel een andere keuze gemaakt, dat weet ik niet. Het zou vervelend zijn als we net in het vliegtuig zitten naar Kazachstan en het begint, maar we hebben het niet in de hand.”

Voorlopig is Sneijder er dus gewoon bij, ook al stopte hij dinsdag wel vroegtijdig met trainen. “Stijfheid. Ik ben er uit voorzorg afgegaan”, aldus de international. Die stijfheid liep hij vorige week op, toen Sneijder ook al in Kazachstan was en op hetzelfde veld speelde waarop Oranje zaterdag moet winnen. Op het kunstgras van Astana bleef hij in de Champions League met Galatasaray steken op 2-2.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.