Toeschouwersrecord voor FC Twente – FC Barcelona

Dat wordt een drukke boel, morgen in de Grolsch Veste: De vrouwen van FC Twente hebben een bijzonder toeschouwersrecord in het vrouwenvoetbal gebroken. Nog nooit eerder kwamen er meer dan 13.109 supporters naar een vrouwenvoetbalwedstrijd in Nederland. Het aantal verkochte kaarten voor het duel met Barcelona stond gisteren al op 13.261 en met dat aantal breekt FC Twente het huidige record van 13.109 toeschouwers bij de kwalificatiewedstrijd Nederland – Italië.

De kaartverkoop loopt nog door tot en met de wedstrijddag. De wedstrijd tegen de Spaanse kampioen is woensdag om 19.00 uur.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.