KNVB Bekerloting voor de kwartfinales

De ploegen die deze week de volgende ronde hebben bereikt weten waar ze aan toe zijn: Bij de loting voor de kwartfinales voor de KNVB beker vielen een paar fraaie affiches te noteren. PSV ontvangt in Eindhoven FC Utrecht. Feyenoord moet in Limburg van Roda JC winnen om de droom op een finale in de eigen Kuip overeind te houden. Voor het eerst in de historie staan twee amateurclubs in de kwartfinales van het bekertoernooi. HHC uit Hardenberg speelt in Alkmaar tegen AZ. VVSB kreeg ook een uitwedstrijd toebedeeld. De amateurclub uit Noordwijkerhout treft FC Den Bosch uit de Jupiler League.

VVSB had in de achtste finale gewonnen van een andere amateurclub, Capelle (2-3). HHC zorgde voor een daverende stunt door eredivisieclub NEC met 2-0 te verslaan.

De loting voor de kwartfinales van de KNVB Beker:

PSV-FC Utrecht
Roda JC-Feyenoord
AZ-HHC Hardenberg
FC Den Bosch-VVSB

De wedstrijden worden 2,3 en 4 februari gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.