Ook bij Engeland – Nederland eerbetoon aan Johan Cruijff

Net als bij de oefenwedstrijd Nederland-Frankrijk (2-3) zal ook tijdens en rond de vriendschappelijke interland tussen Engeland en Nederland dinsdag in het Wembley-stadion een eerbetoon worden gebracht aan de donderdag overleden Johan Cruijff.  In de Arena werd vrijdag de wedstrijd bij de veertiende speelminuut compleet stilgelegd en volgde een minuut lang applaus. In Wembley zal de wedstrijd niet stilgelegd worden, maar zal in de veertiende minuut een grote foto van Johan Cruijff op de schermen verschijnen en wordt de toeschouwers gevraagd luid applaus te laten klinken.

De spelers van beide teams zullen rouwbanden dragen gedurende de wedstrijd. Dit is zowel voor Cruijff, als ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen in Brussel van afgelopen dinsdag. Hiervoor wordt bovendien voorafgaand aan het vriendschappelijke duel een minuut stilte gehouden.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.