Supporters Foto verslag Nederland – Portugal

Zoals bekend gisteravond drama rond het Nederlands efltal. Toch maakten naar schatting 40.000 Nederlanders er een groot feest van, tenminste voorafgaand aan de wedstrijd. Vandaag één groot verslag van de sfeer en de wedstrijd vanuit Nurnberg.

Overname niet toegestaan, rechten liggen bij de eigenaren!

Foto’s vanuit het stadion in Nurnberg:

Please click here.

Helaas zit het er op voor ons Oranje op het WK, helaas niet meer foto´s vanuit duitsland. We vonden het erg leuk om de foto´s te publiceren, maar helaas… Tot over 2 jaar, met reportages vanuit alle stadions! Kijk ook eens op oranjefotosite.nl. Voor voetbal nieuws kijk je natuurlijk op voetbal.blog.nl

Zie ook:

Foto sfeerverslag Nederland – Argentinie
Foto Wedstrijdverslag Nederland – Argentinie

Foto Wedstrijdverslag Servie/Montenegro – Nederland
Foto Sfeerverslag Servie/Montenegro – Nederland
Foto wedstrijdverslag Nederland-Ivoorkust
Foto sfeerverslag Nederland-Ivoorkust

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

100 reacties op “Supporters Foto verslag Nederland – Portugal

 1. Richard

  Waardeloos, waardeloos waardeloos. Wat een wedstrijd en wat een scheids. Die gast mag nooit meer fluiten, wat voor wedstrijd dan ook.. Als je de wedstrijd zo niet aanvoelt dan is er echt iets goed mis met je! Helaas pindakaas, over 2 of 4 jaar weer beter..

    /   Beantwoorden  / 
 2. nour

  hallo holland goed gedaan niet verdrietirg zijn want juille zijn toch de beste dus ik was ook beeje vedretig maar je hebt nog kans vogen de vier jaar en ik hoop dat julile gaan wenen DOE holland oranje die is de beste

    /   Beantwoorden  / 
 3. Christiano Lover!

  Oeeh weetje hoe knap hy is!!
  Hij moet maar bij nederland komen voetballen:)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Lisanne

  oee
  I(L)PORTUGAL
  as armas! as armas! sobre terra e sobre o mar, al is er nu wel kkveel gezeik..iedereen haat portugal enzo..echt dom

    /   Beantwoorden  / 
 5. K*T scheids

  het lag gewoon aan de scheids

    /   Beantwoorden  / 
 6. Rob

  Vind je dat gek. Portugal heeft maar een zielig team. En vooral Figo. Al dat acteerwerk van hun. Gewoon voetballen.

    /   Beantwoorden  / 
 7. NL

  C.RONALDO IS DE SEXYSTE!!

  NL heeft goed gevoetbalt alleen jammer dan dat ze hadden verloren van Portugal hun waren gwoon iets beter! maar toch NL is wel ver gekomen en dat vindt ik wel goed.
  En ik vond het trouwnes ook sneu voor C.Ronaldo dat hy zo werd getrapt door Boulahrouz dat was echt sneu!

  Laturrrr

    /   Beantwoorden  / 
 8. oudere heer

  Het voetbal kent nu eenmaal zijn keerzijde in een overmaat aan overtredingen, met voorspelbaar negatief eindresultaat voor Nederland. Ik meen dat ‘onze jongens’ reeds jaren geleden baat vonden in de geesteljke begeleiding ener haptonoom. Wellicht een aanbeveling voor komende duels, zodat wij als fiere knapen de opmars van het Nederlandse voetbal gestalte kunnen geven.

    /   Beantwoorden  / 
 9. goedendag

  jah et was meer worstelen dan voetbal.. en wat een kutscheids! nederland had moeten winnen.. wat een aanstellerij ook zeg// ookal is christiano ronaldo lekker ;)
  ciao

    /   Beantwoorden  / 
 10. leeda bakker

  wat een wedstijd
  die scheidsrechter was gewoon een hondenlul ,figo is helemmal een smerig uitgekookt ventje ,en ik hoop dat england hun na huis trapt!!!!!!!!!!!
  marco van basten heeft het geweldig gedaan ik hoop dat die bondscoach blijft .
  zeker dat nu spanje moet winnen…

  e

    /   Beantwoorden  / 
 11. pietje

  die klote scheids /rus moeten ze afschieten . en figo erbij smerig rotventje
  en boulahrous had cristiani nog harder moeten beuken die jankerd
  en die scolari ,een beetje van basten uitschelden die vent is hardstikke gestoord

    /   Beantwoorden  / 
 12. nadia

  ORANJE KATER…

  En het verlies doet pijn… PIJN!

    /   Beantwoorden  / 
 13. AFCA Roosendaal

  Een Nationaal voetbal-DRAMA!!! Dit doet zo’n zeer ongelooflijk!!!

    /   Beantwoorden  / 
 14. Grobbekuiken

  Kortzichtig commentaar hier en daar.

  Werd Van de Sar niet enorm gewaardeerd toen hij Ortega van Argentinië met theater een rode kaart aannaaide? Professioneel, was het algemene oordeel. Nu ja, Figo kreeg tenminste nog werkelijk een tikkie.

  Zou het werkelijk toeval zijn dat we nog maar 1 keer, 15 jaar geleden, van die gasten wonnen? Kijk naar hun (enige, ok) aanval en zie de handelingssnelheid: Nederland heeft die in deze generatie niet. De komende heb ik alle hoop op.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Frits

  Àls iedereen zich sportief had gedragen, had de scheidsrechter, die zich goed aan de door de fifa opgestelde regels hield, geen kaarten hoeven uitdelen..

    /   Beantwoorden  / 
 16. dennis

  grapjas

    /   Beantwoorden  / 
 17. Jansina

  Hallo he, wat n kut scheids he! waar sloeg die 2e gele kaart voor boularouz op dan! man hij raakte die Portugees nouwelijks.. had ie t ma ff wat harder gedaan! was ie teminste terecht van t veld gegaan..
  kan Ronaldo ook weer schattig voor zich uit staren ja!! xD ja t zou wel bale voor m zijn.. mja moest ie ma schoonmaker moete worde! Netzo als de fifa zei die scheids had rood moete krijge! en die scolari ook man..! wat n malloot!!

  Maar goed genoeg gezeik.. NL heeft best redelijk gespeeld.. we hebbe alleen maar in de 2e helft 20 min voetbal gezien de rest werd wel opgevuld door blessure of gelekaarten feest… Goeie kans van Cocu en ook goed werk van, van Persie gezien! en goeie kanse voor Kuyt. Alleen jammer dat er niks inging.. Maar over 2 Jaar gaan we het helemaal maken!! volste vertrouwen in van Barsten!!1 :)

    /   Beantwoorden  / 
 18. van Basten

  HET was mijn fout dat ik Van Nisterooi niet leit spelen !!

    /   Beantwoorden  / 
 19. turkoe-G

  lekker voor nederland en die scheids was ook goed dus wat zeuren jullie geef gwn toe nederland is bep haha

    /   Beantwoorden  / 
 20. thot

  Hejj chagarijnige mensjes!

  Ik was eerst voor Nederland, maar toen ik ze zo slecht zag spelen, werd ik meteen overtuigd van de extreem goede Portugeze team (ja, roep maar lekker: overloper! kan mij toch niet schelen).
  Even een paar dingetjes op een rij:

  - Nederland viel Christiano Ronaldo expres aan, alleen maar omdat hij de beste speler van de team is (dit is duidelijk een wanhopige handeling van een zwakke team, nl Nederland).
  - de scheidsrechter was inderdaad kut, maar niet alleen Nederland had er last van. Portugal had nog meer last: ze kregen meer gele kaarten dan Nederland.
  - De Nederlanders waren twee keer met meerdere spelers! Portugal was de minderheid. Een keer waren ze met 11 en Portugal met 10. De volgende keer waren ze met 10 en Portugal met 9. Toch lukt hen niet te scoren (dit is erg waardeloos).
  - De Nederlanders hebben de bal veel vakker dan Portugezen gehad, toch hebben ze er niks bijzonders mee gedaan.
  - De Nederlanders hebben vakker geprobeerd te scoren, maar kunnen niet goed richten (en de keeper Ricardo is gewoon geweldig, soms lijkt hij wel te kunnen vliegen).
  - De Nederlanders hebben te veel gemiste kansen gehad: te ver gooien vanaf een corner, niet goed kunnen richten, langzammer rennen terwijl ze langere benen hebben dan de tegenstaanders, nadenken ipv achter de bal te rennen, te vaak stilstaan.
  - De Nederlanders waren agressiever dan de Portugezen.
  - De Nederlanders konden niet acteren, terwijl ze het wel probeerden (dus ze waren even onsportief als Portugal)
  - Figo had reden om te slaan (hij sloeg de aanvaller van Christiano Ronaldo) en hij werd ook door dezelfde man aangevallen (volgens mij Boulhadroz), dus ze zijn alweer even stom bezig.
  - Deco en Bronkhorst kregen beiden rood (allebei waren ze onrechtvaardig wegestuurd)
  - de coach van Basten deed bijna niks om zijn team te helpen, terwijl Scolari steeds handige instructies geeft.
  - van Basten wisselde te snel en te vaak en hij liet Ruud niet spelen.
  - De Portugezen hebben meer ervaring dan de Nederlanders (zei van Basten zelf!)

  dus met andere woorden: Nederland had veel kansen, maar die hebben ze allemaal gespeeld.

  Trouwens complimenten voor van de Sar, de enig goede Nederlandse speler.
  En complimenten voor Maniche: geweldige goal!

  En ik ben niet helemaal een overloper (want ik ben half-Portugees) toch was ik eerst voor Nederland (maar die zijn gewoon zielig en hebben geen tactiek.)

  Jullie zouden gewoon feest moeten vieren net als ik! Ik ben voor Portugal als ze tegen Engeland moeten, terwijl ik denk dat ze zullen verliezen. Jullie haten Portugal en dat is onterecht. Jullie moeten die kutscheidsrecther haten!

  Nou ja, groetjes en veel succes voor Nederland over 2 jaar gewenst.

    /   Beantwoorden  / 
 21. Sukkels

  Ronaldo grootste miet ooit!!!
  Fucking jank beest! Ging die weer janken. Zo;n ventje hoort niet thuis op zo;n toernooi.
  Portugal beter, hebben jullie ook al stront in je ogen, net als de scheids. Sukkels!

  kots van jullie allemaal, val maar lekker kapot ofzo

    /   Beantwoorden  / 
 22. Portugees

  Kijk naar jezelf, kan je er niet tegen dat NL heeft verloren? Zoja, dan hoef je niet op anderen af te reageren.

    /   Beantwoorden  / 
 23. Portugees

  Goed gezegd, ik ben trouwens ook deels Portugees, groeten terug

    /   Beantwoorden  / 
 24. Portugees

  Deze tekst hierboven is bedoeld voor thot

    /   Beantwoorden  / 
 25. doei

  zeg dan ff direct dat je half portugees bent dan is het duidelijk… maar NL was echt tien x beter dan die portugezen. Die portugeze zaten gwoon de hele tijd te klote,, ook om tijd te rekke want ze hadde zelf wel in de gaten dan NL beter speelden.Ik hoop dat van Basten blijft want die heeft het gewoon hartstikke goed gedaan. Hij kon er ook niks aan doen dat ze ginge knokken.

    /   Beantwoorden  / 
 26. mark

  Turkoe g en thot, als je geen verstand hebt van voetbal kun je beter je mond houden denk ik, Turkoe ik begrijp je reactie niet helemaal, je bent blijkbaar blij dat Nederland verliest om het feit te compenseren dat Turkije niet eens geplaatst is, als ze zich zouden hebben gekwalificeerd en goed zouden spelen zou ik Turkije een warm hart toedragen, triest daarom deze reactie.

  Thot, je hebt gelijk, in zoverre, ik vind het ook onbegrijpelijk dat van Basten niet voor de sterkste opstelling heeft gekozen, hij heeft daardoor helaas de nederlaag op zich af geroepen, daarom zijn ze ook ondanks het overwicht niet gevaarlijk genoeg geweest. Dat je iemand als Figo verdedigt vind ik wel belachelijk, als je objectief bent moet je toch toegeven dat het een schandalige trieste actie was, een groot voetballer onwaardig, ik zou graag naar Duitsland komen en meneer Figo een klein `loeike` geven (Brabants, voor niet Brabanders, een pak slaag) willen geven. Portugal heeft toch vooral mazzel gehad laten we eerlijk zijn, het had makkelijk genoeg andersom kunnen zijn, je gaat het me nu toch niet kwalijk nemen dat ik het zelfs Duitsland meer gun dan dit anti-team?? Portugal heeft vooral bewezen heel slim en sneaky te zijn, met hulp van de scheidsrechter uiteraard, maar wil je echt zo n team naar de finale zien gaan??
  Eerlijk? ze zijn wel slim, maar een team dat vooral grossiert in tijdrekken, het spel verhinderen en smerige overtredingen maken gun je toch geen wedstrijd extra? Dat wil toch echt niemand zien? Ik doe een beroep op de neutrale supporter, ik gun het zelfs Duitsland meer dan Scolnazi en consorten, England come on!

    /   Beantwoorden  / 
 27. sygys

  Waarom loopt iedereen te zeiken over de scheids bijna alle maar dan ook echt bijna alle kaarten waren meer dan terrecht. iedereen liep elkaar maar onderuit te stampen! en idd nederland begon met een echt smerige overtreding op ronaldo. ik ben ook voor nederland, en geloof mij ik zat echt goed te balen. Degene die zeggen dat nederland niet goed gespeeld heeft hebben de wedstrijd of niet gezien of uberhaupt geen verstand van voetbal. zoiezo die bal die snoeihard op de lat ging was pure pech. had deze bal gezeten dan had de wedstrijd nog een staartje gekregen. ik heb zeker 4 of 5 keer een mooie kans gezien die iedere keer net niet afgemaakt kon worden. daarnaast had nederland 20 keer meer op goal geschoten en tussen de 10 a 20% meer balbezit. Het enige nadeel was dat portugal met 11 man stond te verdedigen en als ze de bal hadden met 11 man gingen aanvallen. Ze speelde zelfs zo chaotisch dat ze daarmee nederland in de problemen brachten. Des al niet te min hebben ze het verdient. niks kut scheids en niks gezeik over figo, want nederland hed precies hetzelfde gedaan. Kijk maar naar robben als die merkt dat ie het niet meer haalt gaat ie ook om ieder gezeik liggen.

  Goed gespeeld Portugal en succes. onze tijd komt wel weer…

  Groeten John

    /   Beantwoorden  / 
 28. Benny

  niet normaal wat een scheids en nederland kan ook nog geen eens scoren ook.
  En verdomme weer die maniche wie scoord.

  De nederland supporters hadden stoeltjes naar benenden moeten gooien zo dat die gestaakt werd meschien ging die scheids dan nadenken wat hij gedaan heeft en dan had van basten zijn team goed neer kunnen zetten.
  Of gewoon jichiie de puta zingen.

    /   Beantwoorden  / 
 29. Lisanne

  heejj, ik ben zelf ook half portugees dus je begrijpt het wel… Ik vind het echt gezeik van de mensen die zeggen dat die portugezen ooh zoo veel toneelspeelden enzo… das toch ook logisch? ik dacht van te voren ook dat nederland zou winnen, misschien dacht scolari datzelfde. De portugezen hebben misschien wat meer ervaring en speelden het spelletje gewoon veel slimmer! Nederland speelde gewoon mee in het smerige spel! Dus geen gezeik over figo, want boulah maakte zelf op ronaldo ook een smerige overtreding!

    /   Beantwoorden  / 
 30. Rick

  Van de sar naaide misschien wel ortega in 98 een kaart aan maar wat deed ortega daarvoor dan??

    /   Beantwoorden  / 
 31. Joep

  Waren jullie erbij??? Nou ik wel… en met mij nog een aantal duizend supporters, die vaak een aantal honderd eurotjes hebben betaald om ons elftal te zien spelen. En wat doen ze? Spelen, rennen, actie. Ben je gek….. De laatste 15 minuten lopen ze alsof hun leven ervan afhangt. Hadden ze dat maar de eerste helft gedaan, was het beslist anders afgelopen.
  De grote verliezers zijn de duizenden supporters van Oranje. Vooral na al dat gehoon van onze vriendelijke oosterburen…. Maar goed inderdaad over twee jaar gaan we er maar weer voor…..alleen ben ik bang, niet met dit elftal

    /   Beantwoorden  / 
 32. PannerdenAFCA

  cristiano ronaldo is vuile kk homo

    /   Beantwoorden  / 
 33. Lisanne

  waarom is ie een vuile kk homo?
  ooit in t echt ontmoet? vast niet he…
  maarja hij is wel aardig:)

    /   Beantwoorden  / 
 34. Sukkels

  Hij IS gewoon een KK homo. Gaat meteen janken, vuile miet.

    /   Beantwoorden  / 
 35. Sukkels

  en enige die dat tegenspreken zijn die trutjes van 15 jaar

    /   Beantwoorden  / 
 36. Sukkels

  403 Teletekst wo 14 jun
  **************************HEADLINES ***
  ***Homo’s gaan voor Cristiano Ronaldo

  ***************************************
  ` De Portugese voetballer Cristiano
  Ronaldo valt het meest in de smaak bij
  de Nederlandse homo’s,zo blijkt uit een
  peiling van de Gay Krant.Bijna 3000
  homo’s brachten via de website van het
  tijdschrift hun stem uit op de mooiste,
  knapste en meest sexy spelers van het
  WK voetbal 2006.

  en hun dus.

    /   Beantwoorden  / 
 37. anti portugal

  Tering figo , die moet toneel gaan spelen, de scheidsrechters van het wk tegen een muurtje aan en knallen, hoop dat engeland die portugesen naar de tering schoppen!

    /   Beantwoorden  / 
 38. anti nederland8-)

  waarom mag c. ronaldo niet janken en v/d sar wel???Als iemand van nederland een portugees een rode kaart had aangesmeerd was ie meteen een held!!slaat toch nergens op, hoelang kun je dr nog over door blijven zeike. En trouwens, portugal wint makkelijk van die engelsen

    /   Beantwoorden  / 
 39. ik

  dit zei ooijer: “We waren beter, maar we hebben gewoon verzuimd te scoren. Ik kan de scheidsrechter verwijten maken, of de Portugezen, maar dat is onzin. Het hoort gewoon bij het spel. We zijn geen kleine kinderen.”

  precies, dus accepteer de nederlaag nou maar en zeik niet verder

    /   Beantwoorden  / 
 40. Sukkels

  en toch is Ronaldo gay!

    /   Beantwoorden  / 
 41. Shanniee

  Waarom is hij nou weer gay?
  Omdat vrouwen hem er goed uit vinden zien..
  En de homo mannen blijkbaar ook. Hij is toch ook knap ! En dat weten jullie allemaal zelf ook wel en goed voetballen kan hij ook anders speelde hij niet bij Portugal of Manchester United. Als jullie zeggen dat hij gay is daar worden jullie echt niet knapper van.

    /   Beantwoorden  / 
 42. Shanniee

  Janken ; omdat hij veel van voetbal houdt en bang was dat het zijn laatste wedstrijd was. Zag je hem huilen toen hij geschopt werd ? Nou nee.. Toen hij eraf ging moest hij huilen reden : misschien zijn laatste wedstrijd. En hij hoort niet thuis op het wk ? Haha naja ik heb niet eens zin om daar op in te gaan

    /   Beantwoorden  / 
 43. Appelflauwte

  Shannie, je slaat de spijker op z’n kop en dat zeg ik als een echte vent.

    /   Beantwoorden  / 
 44. Sukkels

  Hij doet het met Scolari!!!

    /   Beantwoorden  / 
 45. theMOL

  NL had het zelf te danken dat ze eruit liggen. als we echt goed waren kunnen we ook zonder hulp van de scheids winnen van die gasten maar helaas, die gasten waren veel gehaaider dan ons (heeft de leeftijd toch te maken met ervaring?!)

  ik kan nog enigszins begrijpen dat men verdrietig is als men is uitgeschakeld voor de hoofdtoernooi (vaderlands liefde!). maar laten we eerlijk zijn. C ronaldo gedroeg zich weer als een kind van 12 jaar. echte mannen gaan niet huilen als ze noodgedwongen gewisseld worden ivm harde tackle (die overigens rood ook correct zo zijn). zelf kan hij er ook een paar uitdelen. maar goed voor hem dat ze door zijn naar de volgende ronde anders bleef dat kind maar huilen.

    /   Beantwoorden  / 
 46. theMOL

  C ronaldo heeft veel talent en is een goede baller maar hij kan nog veel beter worden als ie meer ballen af geeft aan z’n medespelers. Ik weet niet of jij engels voetbal volgt maar hij is nog lang niet zo goed bij MAN UTD dan 2 jaar geleden op EURO 2004 voor portugal. hij moet minder trucjes doen want als we naar trucjes willen gaan kijken dan zappen we gauw over naar ROnaldinho want bij hem lukt het namelijk wel.

  of ie homo is of niet, dat heeft niks met voetbal te maken (mensen die dat roepen zullen wel jaloers zijn op hem)

  en over z’n gejank: Een echte vent moet gewoon positief blijven en vertrouwen hebben dat ze doorgaan en niet zo pessimistich denken en uiten want hij stond toch aardig goed voor schut (een close up op z’n gezicht)

  verder heb jij een goed opbouwend punt! maar voor mij sla jij niet de spijker op z’n kop.

    /   Beantwoorden  / 
 47. yanky

  Luitjes, weer echte mannen aan het werk gezien. Van de 11 Argentijnen: hoeveel in tranen na een nederlaag? Zowaar nog meer dan bij Nederland.
  We blijven doortellen, want het schijnt een belangrijk item te zijn hier. Voor de jankers van een uitslag waar al stof op ligt tenminste. Mijn God, het toernooi is al een week verder! Waar gaat dit nog over?

    /   Beantwoorden  / 
 48. Daphne

  amai nOg ni !

  groot gelijk

    /   Beantwoorden  / 
 49. Daphne

  Och
  portugal is gewoon beter

    /   Beantwoorden  / 
 50. Daphne

  Och jong !

  K’wordt nervous van mense zoals u !

  Christiano is HOOOOT,MOOIIII, en speelt als de BEST !

    /   Beantwoorden  / 
 51. eline

  jaja vooral ze !

  Onozelaars

    /   Beantwoorden  / 
 52. Yanky

  Beckham op het wisselbankje. In tranen.
  Ook daar een groot deel van het team na afloop: huilende mannen van boven de 30 omdat ze een spel verliezen.
  Alleen Rooney niet, maar die snapt het niet als ware neanderthaler.
  Zullen we degenen maar gewoon tellen die het droog houden, da’s minder vermoeiend.

    /   Beantwoorden  / 
 53. Carmen

  wisten jullie al dat Cristiano Ronaldo een homo was of is zeggen mijn vrienden is dat egt zow?

    /   Beantwoorden  / 
 54. oes

  Wie weet Carmen, George Michael adoreerden ze ook zo’n 15 jaar voor niets.
  Ik zou me er niet al te druk om maken.

    /   Beantwoorden  / 
 55. amanda

  hehehe ik ben echt blij dat portugal heeft gewonneee :D ik vondt het erg stom voor cristianoo echt wel!!! hij ging huile enzo echt ergg!! nouja ze hebbe toch gewonne C.ronaldo is kk lekker :D

    /   Beantwoorden  / 
 56. amanda

  hallo wie lultt nou dat C.ronaldo een homo iss ??!?!?!?! sukkelss gwn jaloerss omdat hij zo knap is ofniet:D:D:D

    /   Beantwoorden  / 
 57. remco janssen

  deze weblog gaat over voetbal, niet over de seksuele geaardheid van voetballers. Daarvoor wil ik graag refereren naar seks.blog.nl, kun je verder kleppen over dit soort ongein.

    /   Beantwoorden  / 
 58. bahar

  heer ronaldo ik huo van jou I LOVE YOU groetjen bahar -xx-bahar

    /   Beantwoorden  / 
 59. Gabrielle aka RonaldoFAN

  Wie nog 1 x zegt dat Cristiano een homo is ga ik doodslaan… Hij heeft zelf gezegd dat hij in de plaats van dat ie op Engelse meisjes valt hij op Portugese meisjes valt… als je een homo bent en je wilt dat verbergen dan ga je tog niet beginnen over op wie je valt… :S
  Mensen die dat zeggen zijn gewoon verbitterd dat Holland heeft verloren… het is duidelijk dat Portugal beter is… Altijd wint Portugal van Nederland… gewoonweg omdat Nederland Portugal niet aankan… Het is waar dat Nederland mede heeft verloren door die scheids die gwn niet meer in de hand had maar tog… Portugal kreeg anders ook best wel veel kaarten… Portugal is gewonen beter en Ronaldo is gewoon een lekkere hetero

    /   Beantwoorden  / 
 60. Kleine remco

  Als ik ff mag reageren op Remco een paar berichtjes geleden. Volgens mij heb je ooit een blog gemaakt over het al dan niet lesbisch zijn van Barbara Barend…..

  btw wat boeit t of Cristiano hetero of niet is. Hij is een talentvolle voetballer die er voor zorgt dat er steeds meer vrouwelijk schoon voetbal leuk gaat vinden en dus ook in het stadion zitten. Hebben de mannen nog wat om naar te kijken als er weer een saaie wedstrijd wordt vertoont.

    /   Beantwoorden  / 
 61. Pieter Paaltjes

  Uitstekend gezien K.r.!

    /   Beantwoorden  / 
 62. remco janssen

  @Kleine Remco: waarover ik zei, dat het ‘Natuurlijk compleet onkies en oncollegiaal’ was om zo over haar te praten.

    /   Beantwoorden  / 
 63. Sebastien

  Die Gasten van portugal moeten gewoon naar de toneel school

  Daar horen se thuis ;)
  En die scheids kan daar ook wel heen om een fluit cornsert te geven

  :)

  Groetjkes Sebastien

    /   Beantwoorden  / 
 64. mark

  Hij is geen homo, hij is een smerige matennaaier, geen wonder dat heel Engeland hem nu uitkotst, ga gewoon voetballen jongen!

    /   Beantwoorden  / 
 65. marieke

  de enige reden dat jullie vinden dat hij homo is is omdat jullie niet aan zijn uiterlijk kunnen tippen…En jaa ook al vallen homo’s op hem dat wil nog niet zeggen dat hij dan ook homo is..!!

  DUS..JALOERS

    /   Beantwoorden  / 
 66. Marsja

  ey martijn.. ben ju homo ofsow :S i love c ronaldo ook horw maar :P nou dOeg

    /   Beantwoorden  / 
 67. Kleine remco

  @Grote Remco: En er zelf ook aan meedoen door erover te bloggen.

  Maar gezien de hoeveelheid reacties is er volgens mij ook een markt voor een cristianoronaldo.blog.nl

    /   Beantwoorden  / 
 68. c.ronaldo lover

  HIJ is de lkrste mens p aarde!!!
  i love him o mutcxh!!!!!

  EN NEE HIJ IS GEEN HOMO..!!

  hij is de mooiste en beste freestyler in voetbal !!! vind ik:P

    /   Beantwoorden  / 
 69. taco bell

  sorry hoor maar dat jij je bezig houd met redenen te zoeken om je overloop gedrag te verdedigen is egt zielig
  geen wonder dat je voor portugal bent je bent even sneaky

    /   Beantwoorden  / 
 70. Hanin

  Heeeyy
  CRISTIANO RONALDO IS GEWOON EEN FUCKINGLEKKERDINGGG(L)
  EN DE GENE DIE HEM EEN HOMO VINDEN NUNNEN NIET LEZENN !! OP INTERNET IN KRANTEN ENSOOW STOND DAT HIJ HET MEEST IN DE SMAAK VALT BIJ DE NEDERLANDSE HOMO’S !!
  DUS DE NEDERLANDSE HOMO’S VINDEN HEM HET KNAPSTE SEXYSTE ENSOOW !!
  DUSS NEEM EVEN LEESLES !! ;)
  EN DIE VRIENDEN VANJE TROOST SE MAAR DAT PORTUGAL BETER IS EN NEDERLAND HEEFT VERLOREN !!

    /   Beantwoorden  / 
 71. RONALDO!

  OMG
  hebben mensen wat tegen homo’s ofzo?
  Ze kunnen er gewoon niet tegen dat homo’s Mooi en Lekker zijn.
  Ik vind C.Ronaldo een lekkerdinG (wie niet trouwens..:P)
  Dat jullie jongens daar jaloerrs opzijn…(ZIELUUUUUG)
  Ronaldo ga lekker huilen ik vind het Lief :)

    /   Beantwoorden  / 
 72. Kleine remco

  @ Remco; AUB NOOIT MEER BLOGGEN OVER CRISIANO RONALDO!!! hahaha lach me de ziekte….

    /   Beantwoorden  / 
 73. NADIA

  ROBIN I LOVE YOU YOU ARE VERY GOOD PLAYER AND YOU ARE VERY SEXY

    /   Beantwoorden  / 
 74. Danielle

  WEETJÉ; HY ISZ GEWOON MOOI & SEXYY
  KAN HY DER WAT AAN DOEN DAT IIE EERLYK ISZZ TEGE DE SGYTSS VN DIE KUT RONEY OFSOO.
  PFF
  X myy

    /   Beantwoorden  / 
 75. Danielle

  leer nederlands jyy ronaldolover ofso?!

    /   Beantwoorden  / 
 76. mark

  Kleine Remco inderdaad, misschien eerst nog lachen, maar 76 reacties van kwijlende tienermeisjes over die gaylord/matennaaier worden nu toch wel wat irritant. Ga de Yes lezen, praten over het nieuwste lid van de vriendinnengroep die ongesteld is geworden of ga chatten, maar val ons alsjeblieft niet lastig, dit is een site over voetbal.

    /   Beantwoorden  / 
 77. portugal fan

  portugal was de beste altijd al geweest het zijn die nederlanders die niet kunnen voetballen en stop nu maar met cristiano ronaldo en figo zo te beledigen!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 78. portugal fan

  portugal heeft alleen maar sterspelers in hun voetbalploeg zoals figo cristiano ronaldo deco pauleta … enz . nederland heeft alleen maar sukkels

    /   Beantwoorden  / 
 79. megie

  wa hebben sommige tegen portugal aangezeien da ze gewonen hebben kan je niet zeggen dat nedreland beter is portugal is super goed zeker door c.ronaldo zo een lekker ding mmm

    /   Beantwoorden  / 
 80. heaaa

  Tsssss..!! wat nou een Zielig team vandaaar dat ze van jullie gewOnnen hebben..Jllie kaasKopppen zullen tog nooit winnne,,!!

    /   Beantwoorden  / 
 81. Bonita

  PORTUGAL PARA SEMPRE
  ARGENINA PARA SEMPRE
  PORTUGAL 4 EVER !!
  JULLIE KAASKOPPEN KUNNEN GWOON NIET TEGEN DAT PORTUGAL BETER SPEELT DUS JULLIE MOETEN NIET KOMEN ZEIKEN ALS NEDERLAND BETER WAS HADDEN ZE TOGH GEWONNEN MAAR DAT KONDEN ZE NIET . DUS KOM NIET MET GEZEIK MET DIE KUT PORTUGEZEN EN KUT ARGENTIJNEN WANT DAT ZIJN DE 2 LANDEN WAAR IKK TROTS OP BEN ME HELE LEVEN .

  ALS JE NIET TEGEN KAN DAT PORTUGAL BETER IS KANKER JE LEKKER EEN END OP KANKER KAASKOPPEN

  PS ;; CRISTIANO RONALDOO IS DE LEKKERSTE FOCK DIE KK BOUHLAROUZ

    /   Beantwoorden  / 
  1. gangster

   Hoor eens wie dat zegt ga in portugal wonen kut buitenlandse zwakke niet arisye minderwaardige kuthoer!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 82. henk

  cristiano ronaldo is oer-lelijk. waarom is hij dan een lekker ding?
  vuile verraders!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 83. eu

  henk, heb je hem ooit gezien? vast niet, anders zou je weten dat niet hij, maar jij oer-lelijk bent!

    /   Beantwoorden  / 
 84. Sukkels

  Willen alle tienermeisjes en gaylord fuckers van deze blog afblijven?

  thanks

    /   Beantwoorden  / 
 85. Sukkels

  En nu dan even eens voor de verandering enkele wijze woorden van mij:

  PORTUGAL ZUIGT APENBALLEN

    /   Beantwoorden  / 
 86. Sukkels

  Ohja en C. Ronaldo is Gaaaaaaayyyyyyyyyyy

    /   Beantwoorden  / 
 87. kent

  ik wau het hebben over mijn lievelings speler c ronaldo is een goede speler maar aleen hij laat zich heel snel vallen dat is well zoo nau dat was wat ik wou zegen groet van [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 88. Sukkels

  aan de spelfauten te sien, wetten wei presies met wat voar nivo wei te makken heben

    /   Beantwoorden  / 
 89. Chellaa

  Cristiano Ronaldooo en Thierry Henry zijn zo lekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkker OMG

    /   Beantwoorden  / 
 90. charlene

  hij is ZOoooooooooooooW lkkr ,,

    /   Beantwoorden  / 
 91. Sukkels

  het is maar wat je gewend bent

    /   Beantwoorden  / 
 92. Jeje

  hou je kk bek pleuris nederlnaders,jullie kunnen gewoon niej voetballen klote zuigers,portugal heeft jullie gewoon hartstikke eerlijk verslagen met jullie klere hoofden weet je hoe goed portugal is terin lul

    /   Beantwoorden  / 
 93. Maus

  Kunnen we het wk nu eindelijk even achter ons laten.
  Het was ook weer niet zo’n goed toernooi dat we er maanden over door moeten en kunnen praten.

  enne jeje, kun je de volgende keer even je reactie eerst even in MS Word typen en de spellingscontrole er naar laten kijken, zodat iedereen je kan begrijpen.

    /   Beantwoorden  / 
 94. mark

  Inderdaad Maus, lijkt me prettig, een kinderslot op deze site lijkt me eveneens prettig gezien sommige reacties, inclusief de laatste aanwinst Jeje, of je bent heel dom of je bent heel jong, of allebei, als je niet kunt schrijven of Nederlands kunt spreken lijkt het mij beter geen mening te geven op deze site, maar je te beperken tot wat chatsites met je vriendjes.

    /   Beantwoorden  / 
 95. edje

  ja hij is echt homo, en een mietje

    /   Beantwoorden  / 
 96. sd

  focking gay die gozer van een ronaldo

    /   Beantwoorden  / 
 97. PSVrules

  Ja dat weten we nu wel. Tis ook een zeer goede voetballer, en misschien is Arjen Robben ook wel een homo. Maar wat maakt dat uit? Ben je zelf latent of zo, daar lijkt het anders wel op

    /   Beantwoorden  / 
 98. Lol

  Alle portugezen, echt iedere is een vieze kk flikker

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.