WIE MOET MARCO VAN BASTEN OPVOLGEN BIJ ORANJE?

Nou, ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar in mijn omgeving lijkt het wel of Nederland er een nieuwe nationale discussie bij heeft: wie moet de opvolger worden van Marco van Basten bij het Nederlands Elftal? Namen die in mijn omgeving rondzingen variëren van Foppe de Haan tot Bert van Marwijk en van Guus Hiddink tot Frans Korver (…ik heb nooit gezegd dat ik alleen maar normale mensen ken…)

Bij de poll rechts op de pagina heb ik een paar opties gezet. Ik weet dat het in een paar gevallen -op z'n minst- zeer onwaarschijnlijk is, maar ach, het gaat er vandaag niet zozeer om wie het wordt, maar wie het volgens de bezoekers van voetbal.blog moet worden! Als je zelf een suggestie hebt kun je die natuurlijk bij de reacties noemen.

5 reacties op “WIE MOET MARCO VAN BASTEN OPVOLGEN BIJ ORANJE?

 1. AJAXNSF

  Ik mis Ton Ojers in het rijtje….

    /   Beantwoorden  / 
 2. SCH

  De Haan, uiteraard

    /   Beantwoorden  / 
 3. blogger, redactie

  Ik zag het, overigens wel pas nadat ik die van mij had geplaatst…

  ik pas die van mij wel even aan

    /   Beantwoorden  / 
 4. martin

  in ieder geval iemand die van bommel terugroept en géén ajacied

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.