Wie haalt Geert den Ouden?

Er waren vorige jaar wat geruchten dat hij misschien als pinch-hitter naar Amsterdam zou gaan en ook diverse andere clubs zijn het afgelopen jaar al genoemd als mogelijke nieuwe club voor Geert den Ouden, maar een nieuwe club heeft hij nog niet.

Maandag heeft Den Ouden (31) aangegeven dat hij gebruik gaat maken van zijn clausule in zijn contract waarin staat dat hij tot 15 juli transfervrij mag vertrekken. Maar waarheen… "Er komt af en toe wat langs, maar er is nog niets concreets. Diverse clubs uit het buitenland hebben hun belangstelling getoond en ook één club uit de Eredivisie. Namen noemen lijkt me op dit moment niet verstandig." aldus de spits tegen ELF.

Wilde Den Ouden ook niet proberen scheidsrechter te worden op het hoogste niveau, of is hij daarvoor gezien zijn leeftijd al kansloos?

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

2 reacties op “Wie haalt Geert den Ouden?

  1. FTID

    Als hij naar Ajax zou gaan had ik mijn seizoenkaart weggegooid

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.