Louis van Gaal: ‘Danny Koevermans zou nu alles spelen’

Danny Koevermans had van AZ-coach Louis van Gaal helemaal niet weg gehoeven… Sterker nog, als je Van Gaal mag geloven, zou de aanvaller bij AZ waarschijnlijk bijzonder veel hebben gespeeld / spelen dit seizoen. "Maar hij wilde zelf weg. Hij kreeg niet de garantie dat hij basisspeler zou zijn, maar die geef ik niemand. Eenandere rol wilde hij niet, dat probleem heeft hij nu ook bij PSV." aldus Van Gaal in Sportweek. Nou, Louis, ik denk toch echt dat Koevermans zich niet iedere dag in slaap huilt omdat hij bij de aanstaande landskampioen op de bank zit, in plaats van naast jou…

2 reacties op “Louis van Gaal: ‘Danny Koevermans zou nu alles spelen’

  1. Milo

    Volgens mij staat het hierboven niet helemaal goed. Volgens mij is het namelijk zo dat Pelle en Arie in de ogen van van Gaal keuze 1 en 2 zijn. Dat is wat hij zelf voor het begin van de competitie heeft gezegd in de media. Dus hij moet nu niet zeggen dat Koevermans niet weg had gehoeven en dat hij zelf weg wilde. Hij wilde weg bij AZ, omdat hij bij voorbaat de concurentie had verloren voordat er nog een balletje getrapt was. Van Gaal moet natuurlijk niet de schuld bij een ander leggen maar gewoon bij zich zelf. Had Koevermans een eerlijke kans gehad dan had hij niet bij AZ weg gegaan.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ron

    Reactie van Milo is juist!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.