Erik Pieters haalt het EK niet…

Slecht nieuws voor Bert van Marwijk en natuurlijk vooral voor Erik Pieters… De verdediger heeft een forse tegenvaller te verwerken gekregen. Pieters reist namelijk zeker niet met het Nederlands elftal af naar het EK in Polen en Oekraïne, omdat hij voorlopig zeker nog niet hersteld is van zijn blessure.De back van PSV kampt al maanden met de naweeën van een gebroken middenvoetsbeentje. In oktober van het vorige jaar is de kwetsuur ontstaan. Vervolgens was de linksback op de weg terug, totdat in april het noodlot opnieuw toesloeg. De kans op EK-deelname is verkeken voor de vaste linksback van Oranje.

Eén reactie op “Erik Pieters haalt het EK niet…

  1. meushar100

    Ajax leidt momenteel de poll met 3700 stemmen, maar om u eraan te herinneren – Ajax moeten krijgen 40000 stemmen, dus we moeten blijven zoveel mogelijk stemmen! Ga in op de onderstaande link en stem. Door te klikken op de “back” / “Reload”, kunt u stemmen als je wilt, zonder beperkingen! Ook je vrienden uitnodigen en andere Ajax-fans om deel te nemen en te beïnvloeden. Samen helpen we Ajax om de 40000 stemmen te krijgen! https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpOeTgwd2FTYVAtZ3FOSXB1bHlIU2c6MQ#gid=0

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.