Vanavond: Roda JC – PSV (KNVB Beker)

Vanavond wordt in Kerkrade de uitgestelde bekerwedstrijd Roda JC – PSV gespeeld. Trainer Philip Cocu is op zijn hoede voor tegenstander Roda JC, die PSV vorig seizoen nog versloeg in het nationale bekertoernooi. “Ze doen het goed in de Jupiler League, ze hebben nog steeds een behoorlijke ploeg staan”, aldus Cocu op PSV.nl. “Daarnaast hebben ze ons vorig jaar uit de beker geknikkerd, dus we moeten wel scherp zijn en geconcentreerd de wedstrijd spelen. We willen niet tegen een verrassing aanlopen en dan moeten we wel een goed resultaat halen.” PSV verloor vorig seizoen bij de laatste 32 in de KNVB Beker van Roda JC. De Brabanders zaten toen in een mindere reeks; kort daarvoor was Roda JC in de competitie ook al te sterk geweest voor de Eindhovenaren.

Cocu baalt een beetje van het feit dat Roda JC sinds dit seizoen op kunstgras speelt. “Dat is toch altijd een ander soort spel, maar we gaan er gewoon heen om vanuit ons eigen spel de volgende ronde te halen. We hebben ons ontwikkeld als elftal, zeker ten opzichte van die fase waar we vorig jaar in zaten. Het is weer een compleet andere wedstrijd, we moeten gewoon zorgen dat we de volgende ronde halen. We hebben de ambitie om daarin heel ver te komen en de beker te winnen. Dan moeten we van dus ook van Roda JC winnen.”

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.