FC Twente heeft volle ziekenboeg in aanloop naar ‘PSV-thuis’

Slecht nieuws voor FC Twente. De Tukkers hervatten de competitie zaterdagavond tegen PSV, maar hebben last van een volle ziekenboeg. Alfred Schreuder kan tegen de koploper van de Eredivisie geen beroep doen op Hakim Ziyech. De begenadigde linkspoot zit een schorsing uit. Ook Jesus Corona ontbreekt. De Mexicaan keerde met een bovenbeenblessure terug van een interland tegen Ecuador. Daarnaast staan er vraagtekens achter de namen van Luc Castaignos en Andreas Bjelland. Zij hebben last van spierblessures. Hun inzetbaarheid wordt vandaag of morgen bepaald. Schreuder wenst niet al te veel risico te nemen met het oog op de halve finale van de KNVB beker, tegen PEC Zwolle. Alleen het bekertoernooi kan het seizoen van de tukkers nog wat glans geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.