Slechte vooruitzichten voor PSV op Duitse bodem

Oef… dat zijn geen gunstige vooruitzichten. PSV moet door de nederlaag bij CSKA Moskou aan de bak tegen VfL Wolfsburg. Bij een nieuwe verliespartij geven de Eindhovenaren het initiatief uit handen. De statistieken bieden weinig hoop. De laatste keer dat PSV in Duitsland een wedstrijd won, dateert namelijk van een kleine 38 jaar geleden. Op 7 december 1977 werd Eintracht Braunschweig op eigen veld verslagen.

Toch ziet oud-doelman Ronald Waterreus kansen: “Wolfsburg is geen wereldploeg. PSV is absoluut niet kansloos, zeker als je de wedstrijd tegen Manchester United en de tweede helft tegen CSKA Moskou in ogenschouw neemt.” PSV versloeg het elftal van Louis van Gaal na een 0-1 achterstand (2-1) en kwam ook in Moskou terug. Bijna werd na rust een 3-0 achterstand weggewerkt. “Ze hadden daar kunnen en moeten winnen”, vindt Waterreus. “En dan had PSV in de komende twee wedstrijden tegen Wolfsburg aan één zege al genoeg gehad om Europees te overwinteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.